Oct 20, 2007

New macuser in town

De vre-o luna sunt posesorul si utilzatorul fericit al unui Macbook White. Nu o sa incep sa-l laud pentru ca mai toti stim intr-o masura sau alta cate ceva despre macuri.

Voiam sa zic ca merita sa faci schimbarea catre mac, intr-adevar este mult mai "cool" dar si mult mai productiv. Pana acum nu am simtit lipsa nici unei aplicatii win, poate doar putin a jocurilor, dar avand in vedere ca ma joc foarte putin nu e o problema. Am reusit sa joc q3 multiplayer ruland win prin parallels. Asta pentru ca nu am gasit q3 pentru mac.

Modelul meu are 1gb ram si intel core 2 duo 2ghz, dar datorita sistemului de operare merge mai bine decat o masina similara ce ruleaza windows. Am testat.

Cu ocazia asta am sa postez aici mici trickuri sau how to-s sau whatever despre folosirea unui mac, lucruri pe care le-am descoperit pentru necesitate personala. Asa ca citeste posturile etichetate cu mac pentru tipuri and related stuff.

Un singur lucru ma nemultumeste, ca se cam incalzeste. Dar e de inteles avand in vedere ca singurele fante de ventilatie sunt in zona balamalei si sunt foarte mici. Chiar se raceste rapid si bine avand in vedere cat de compactate sunt toate componentele in carcasa solida.

2 comments:

Laurentiu said...

felicitari pentru noua achizitie :)! si eu am fost mult timp in cumpana daca sa imi iau mac sau nu, dar pana la urma am ales sa nu iau. cu banii dati pe un mac poti sa iei un dell(spre exemplu) cu o configuratie mult superioara. daca as fi dispus sa renunt la jocuri as fi ales si eu mac-ul probabil.n

Anonymous said...

pai... si te descurci cu monitoru' ala de 13''?